Dzino racje masz... Ola jest zajebista... Wyluzowana, mozna z nia pogadac o kazdych tematach.
Ps. Jakbys nie poszedl do sklepu po picie tylko zostal ze mna i Jarqiem to tez bys sie dowiedzial o wielu roznych rzeczach... (czerwone, niebieskie a moze neutralne?)... pozdro
fijał napisał:
no i rozpaczam przez odejście cudownego studenta historii. był genialny, świetnie opowiadał, miło się słuchało, a jeszcze milej patrzyło;D dlategoteż dobrze było usiąść w pierwszej ławce, prawda Natalio XD?
Mi się też fajnie na niego patrzyło...
GEJOWO.PL!!!
ZiOłO napisał:
GEJOWO.PL!!!
nie wiem, czy dobrze zinterpretowałam twoją treściwą wypowiedź, ale jeżeli tak to wydawało mi się, że jeżeli chodzi o orientacje to raczej jesteś hetero.;]
Zwolennik Małej Mi
Student od historii był boski i kropka. Wy, faceci lepiej się nie wypowiadajcie. Jak komentowaliście pink dupę, która widnieje na avatarze Grześka, to siedziałam cicho;PP.
fijał napisał:
ZiOłO napisał:
GEJOWO.PL!!!nie wiem, czy dobrze zinterpretowałam twoją treściwą wypowiedź, ale jeżeli tak to wydawało mi się, że jeżeli chodzi o orientacje to raczej jesteś hetero.;]
jak Zioło napisał, ze jest z Gejowo.pl i uważasz go za hetero, to nie jesteś mistrzem interpretacji;p
Zwolennik Małej Mi
Haha, wałek Fijał;PP.
Zwolennik Małej Mi
Bylo, minelo teraz nie ma juz ani BOSKIEGO HISTORYKA ani Eli ani Oli ani Marcina ...... ale ! >> Ola jest zajebista z charakteru Leo wie o czym mowie ^^, przez ok.20 min gadalismy z nia na tematy od sexuologii przez sex do nawilzaczy durex i innych dodatkow tak wiec moge ze spokojem stwierdzic ze dziewczyna wyluzowana, otwarta i zna sie na rzeczy ale nie tylko !! a ten wasz student do butow jej nie dorasta (jesli chodzi o charakter bo o wygladzie nie bede sie rozpisywal)..
Pozatym Ola sie odzywa caly czas przez sms-y i bity w sumie tym sie rozni od Eli ktora raczej nie utrzymuje kontaktu.... No to tyle
szkoda ze juz tych fajnych studencikow nie ma ;/
(przy okazji : ciotka moglaby troche pozniej wrocic do szkoly ^^)