zauważyliście, że niemal każdy temat na tym forum po upływie ok. 10 postów przeradza się w jeden wielki offtop? XDDD
Bo ty tak pięknie pachniesz...
Kiedy przechodzisz pod oknem śmiejesz się w głos, nie obchodzi Cię to
czy ustoję, czy upadnę. <3
Leo wake up! XD
a swoją drogą forum się rozwija i się powoli śmietnik zrobi bo jak wchodzisz na temat np. o Oświęcimiu to na 4 stronie (nie chce mi się sprawdzać dokladnie) jest dyskusja oczymś zupeeełnie innym
Ostatnio edytowany przez patie (2007-10-25 20:25:38)
Zwolennik Małej Mi
Leo pijący do lustra, ahahah!
moderowac by nie trzeba bylo gdybysmy pisali na temat xd
TO KURWA PISZ NA TEMAT
Nooo Leo się obudził (albo odszedł od lustra XDD) i rygor wprowadza! tak jest!
aha i sugerowałabym zamykanie/usuwanie wątków ktore w 100% wyczerpały swój temat (np. ściąg z odległego sprawdzianu)
właściwie jak już ktoś bardzo musi napisać offtop w jakims temacie to pod właściwą i dotyczącą treścią posta do tego tego tematu...
ale nie rozumiem, forum chyba od tego jest, żeby rozmawiać. a każda rozmowa, jakakolwiek by nie była stwarza nowy temat. i do tego nie jest chyba potrzebny nowy post? w końcu temat się kończy i powstają nowe posty. a Leo naprawde dostaje ataku pedantyzmu co wydawałoby się do niego niepodobne;D
przyznaje fijałkowi racje. kazdy temat ma swoj koniec i przobraża sie w następny. a Leo spina dupe tylko.
powiedziała co wiedizała xD
Leo/Dżino. zmienicie kolor tego napisu Pokemon? bo mnie drażni czerwony+rózowy. pliiiss..
Ostatnio edytowany przez sonia. (2007-10-27 23:32:29)
dzieki. @_@ nawet tego nie jestes w stanie zrobic? aa i zawsze myslałam ze napis pokemonów jest zólty a nie rózowy, ale to tak na marginesie... XD
Ostatnio edytowany przez sonia. (2007-10-28 23:19:35)
Soniu... ale tu nie chodzi o pokemony w sensie tych stworzeń... XD
Zwolennik Małej Mi
Ja popieram Patrycje, żeby kasować te stare posty, z których i tak nie ma zadnego pożytku, bo tematy się po prostu wyczerpały.